În urma unor probleme de sănătate, medicii mi-au recomandat sa adopt un stil de viata sănătos. Toată lumea vorbește de “stil de viata sănătos”, dar eu am vrut sa urmez sfaturi de la specialiști și asa a apărut NUTRIWELL în viata mea, un concept care se bazează pe nutriție sănătoasă și sport adaptat scopului nutrițional.

Specialștii NUTRIWELL atât în nutriție cât și în sport m-au ajutat să înțeleg importanța nutriției corecte și echilibrate combinată cu mișcarea, care împreună fac organismul să funcționeze corect. Și chiar asa e, pot să spun că după trei luni de când urmez acest program, mă simt foarte bine și îmi doresc să merg mai departe!

Este incredibil de cât bine mi-am făcut mie făcând această alegere și cât este de important să mâncăm corect, echilibrat, conștient și sănătos și toate acestea combinate cu mișcare!  Am beneficiat de consiliere nutrițională și sfaturile unui instructor personal, cu ajutorul cărora am scăpat de oboseala cronică, stres, stări nejustificate de rău și agitație, insomnii, balonări, disconfort abdominal și am convingerea că sfaturile nutriționale și mișcarea mă vor face sa îmi mențin starea de bine,  pofta de viață și să mențin un stil de viață sănătos, atât pentru mine cât și pentru familia mea.

Mulțumesc echipei NUTRIWELL, o echipa de specialiști și oameni calzi, cărora li te poți adresa cu mare încredere! Vă încurajez să cunoașteți această echipa minunata și sunt sigură ca această alegere va aduce lucruri frumoase în viața voastră!