Mădălina Ungur

Nutriționist-Dietetician

Contact

Nutriționist-Dietetician

Pasiunea mea pentru un stil de viață echilibrat a început când aveam doar 11 ani și am ajuns pentru prima dată să practic sportul într-un cadru organizat. Consider că o viață activă și un plan alimentar potrivit nevoilor individuale reprezintă „rețeta” perfectă în prevenția bolilor.

Astfel, în ultimii 5 ani mi-am dedicat timpul aproape în totalitate studiului nutriției optime, atât încombinație cu activitatea fizică, cât și în diverse patologii.

Numele meu este Ungur Mădălina-Diana, sunt nutriționist dietetician licențiat în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca și masterand în an terminal al programului „Nutriția și Calitatea Vieții”. Sunt de asemenea antrenor fitness Level 1 (Fitness Education School), și
de 2 ani susțin oamenii, în sală sau în afara acesteia, să își îndeplinească obiectivele cu succes. Sunt o persoană dedicată profesiei mele, pasionată de știință și orientată către nevoile persoanelor cu care colaborez.

Sper ca entuziasmul cu care îmi practic meseria să fie „contagios”, deoarece îmi doresc să schimb cât mai multe vieți în bine într-un mod cât mai ușor și plăcut.