Nutriție clinică
Boli cu componentă cauzală nutrițională
- Boli cardiovasculare (angina pectorală și infarctul miocardic, hipertensiunea arterială), alaturi de factorii de risc metabolici ai acestora: vezi boli metabolice
- Boli metabolice: dislipidemiile (creșterea grăsimilor „rele” din sange), insulinorezistența, ficat gras, hiperuricemia etc
- Boli oncologice: (cancer gastric, de colon și rect, pancreatic, cancer la sân, cancer de prostată etc)
- Diabet zaharat de tip II
- Boli gastrointestinale: gastrite, ulcer, boală de reflux, colon iritabil, boli inflamatorii intestinale, boli ale ficatului și ale pancreasului
- Afecțiuni ale rinichilor
- Boli pulmonare
- Boli neurologice și psihiatrice (migrene, depresie, boala Parkinson, boala Alzheimer, scleroză multiplă)
- Alergii și intoleranțe alimentare (ex. boala celiacă, intoleranța la lactoză, galactoză, fenilcetonurie, etc…)

• Consultație preliminară;
• Evaluare nutrițională;
• Sesiuni de informare nutrițională intensivă (alimentație sănătoasă, alimente funcționale, intervenții nutriționale specifice fiecărei boli în parte, modalități de procurare și preparare a alimentelor, activitați fizice recomandate)
• Suport online;
• Monitorizare pe parcursul a 3 luni;
(* Pentru afecțiuni asociate cu supraponderea și obezitatea se aplică tarifele de la secțiunea Scădere în greutate)
Abonează-te la Newsletter
Primește resurse utile gratuit prin email